Zilverhoek

Nieuws

07-03-’17 Verbouwing:

Verbouwing 1e verdieping Ook onze 1e verdieping moet er aan geloven. Vanaf deze week zijn de werkzaamheden in volle gang. Deze bestaande verdieping zal in een vernieuwd jasje worden gestoken om de ruimte optimaal te gebruiken.

03-03-’17 Vergaderruimte New York

Vanaf vandaag beschikken wij over een nieuwe vergaderruimte. Deze vergaderruimte biedt plaats aan 14 personen en is ruim opgezet. Benieuwd hoe deze ruimte eruit ziet, of meteen boeken?

17-02-’17 Het schiet al op!

De verbouwing van de 2e verdieping is in volle gang, en zojuist is ook bekend geworden dat verwacht wordt dat de verbouwing 1 maart af zal zijn. Dat wil dus zeggen dat vanaf 1 maart de eerste huurders hun nieuwe kantoorruimte kunnen betrekken!

25-01-’17 De verbouwing begint!

Vandaag zijn de eerst werkzaamheden betreft de nieuwe verdieping begonnen. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden van de vorderingen. Toch heel nieuwsgierig naar de plannen?

30-11-’16 Wegens succes een extra verdieping!

Wegens het succes in het Zilverhoek Business Center wordt er in het voorjaar van 2017 een geheel nieuwe verdieping geopend. Benieuwd naar hoe dit er allemaal uit gaat zien en de plannen?

14-09-’15 Zilverhoek Meeting Center.

Vandaag heeft de eerste huurder zijn intrede gemaakt bij Zilverhoek Meeting Center. Wij wensen de nieuwe huurder heel veel plezier op zijn nieuwe plek. Er zijn nog een aantal unit’s vrij, kom gerust even bij ons langs om een kijkje te nemen.

31-08-’15 Opening

Vanwege de grote van de verbouwing en om er zeker van te zijn dat alles geoptimaliseerd is, hebben wij ervoor gekozen om de grote opening van Meeting Center een week te verzetten. Dus niet morgen maar volgende week vind de grote opening plaats.

24-08-’15 Oplaadpunt auto

Vandaag zijn de eerste stappen gezet richting een oplaadpaal voor de elektrische auto’s bij Meeting Center. Binnenkort wordt deze geplaatst en in gebruik genomen.

Meeting Center

Vanaf 1 september zal onze nieuwe vestiging open gaan onder de naam Zilverhoek Meeting Center!! Natuurlijk is dit super goed nieuws, en dit goede nieuws willen wij graag met jullie delen. Zilverhoek Meeting Center beschikt over 2 vergaderruimtes en 10 splinternieuwe kantoor units. Als jij nog opzoek bent naar een goede all-inclusief kantoorruimte voor een betaalbare prijs, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Nieuwe kantoorruimtes beschikbaar

Momenteel zijn wij druk bezig met het realiseren van een tweede Zilverhoek vestiging, onder de naam Zilverhoek Meeting Center. Hier worden onder meer 10 nieuwe flexibele kantoorruimtes en 2 vergaderruimtes gerealiseerd. Tevens is deze nieuwe locatie ook van alle gemakken voorzien.