Zilverhoek

Over Zilverhoek

Wie zijn wij, wat doen wij?

Zilverhoek is een uniek eigentijds Business Center met een all-in concept voor wie flexibel wilt werken, maar ook behoefte heeft aan een vaste locatie. Een office unit in Zilverhoek biedt zo’n vaste locatie in een luxe compleet gefaciliteerde ambiance, zonder de gebruikelijke hoge maandlasten.

Voor zowel startende ondernemers, zzp-ers, als groeiende en internationale bedrijven zijn de full-service kantoren in Business Center Zilverhoek een ideale oplossing. U huurt een representatief ingerichte ruimte met een eigen vestigingsadres en telefoonnummer op een centraal gelegen bedrijventerrein. Zonder investering kunt u direct gebruik maken van kantoren, IT- en telefoonsystemen, vergaderruimtes, kopieerapparaten en receptieomgeving met keukens en een lounge. Het huren van bedrijfsruimte hoeft niet langer veel te kosten, u kunt bij Zilverhoek Business Center rekenen op een scherpe all-in prijs, met een beperkte looptijd.

Extra services

Zilverhoek streeft er naar om iedereen goed en op de juiste manier van dienst te zijn. Dit geldt voor zowel de huidige als toekomstige huurders. Bij binnenkomst in het pand van Zilverhoek bevindt zich een centrale receptie, met secretariaat. Om het u makkelijker te maken wordt uw bezoek ontvangen en deze wordt voorzien van koffie/thee, uw telefoon wordt door het secretariaat persoonlijk beantwoord onder vermelding van uw bedrijfsnaam. Het secretariaat kan ook licht administratief werk bij u uit handen nemen, tevens verzorgen zij ook de postverwerking.

Wij bij Zilverhoek vinden het natuurlijk ook belangrijk dat het pand en de kantoorunits goed onderhouden worden. Voor de service onderhoud is er 5 dagen in de week een interieur verzorgster aanwezig. Ook is er een ICT medewerker beschikbaar die, indien er zich problemen voordoen, u van dienst zal zijn.

Mocht u een lunch of vergadering in ons pand hebben gepland, kunnen wij er voor zorgen dat er een uitgebreide keuze aan broodjes is, deze kan het secretariaat voor u bestellen en zo mogelijk klaarzetten.

Interesse? U bent van harte uitgenodigd om en kijkje te komen nemen. Heeft u hier geen tijd voor kunt u ons altijd bereiken via e-mail of via telefoon (0183-820010).

Meer weten over Zilverhoek?

Neem dan nu contact op via onderstaande mogelijkheden:

TELEFONISCH CONTACT
0183-820010

BEZOEKADRES
Papland 18, 4206 CL Gorinchem

MAIL ONS
info@zilverhoek.nl